Ervaringen

December 2015
Lieve Kaat,
Door jouw deskundig, betrokken, respectvol, vertrouwelijk maar vooral je begripvol, menselijk inschattingsvermogen in mijn situatie, voelde ik me eindelijk eens serieus, geloofwaardig en begrepen.
Hierdoor kijk ik met uiterste tevredenheid terug op onze samenwerking tijdens mijn behandeltraject voor mijn chronische depressie, burnout en samenhangende gezinsproblematiek.

Een liefdevolle dankbare groet,

Emmy

Lieve Kaat,

Ik wil je heel erg bedanken voor je luisterend oor, je begrip, de inzichten die je me gegeven hebt, je knuffel en je lach. Jij hebt mij de beste therapie gegeven die ik nodig had.
Ik zal je missen.

A.

Hallo Karen,

Ik ben heel erg dankbaar dat jij op mijn weg bent gekomen. Ik heb heel veel respect voor hoe jij met mij bent omgegaan en het vertrouwen dat we vanaf het begin met elkaar hadden. Ik voelde me door jou voor het eerst echt begrepen en voelde me veilig genoeg om mijn diepste geheimen te kunnen delen. Jij weet wat ik doormaakte en kon alles van mij zien: mijn pijn, paniek, wanhoop en verdriet. Je gaf me vertrouwen en door jouw manier van werken, kon ik alles op een rijtje zetten en werden dingen voor mij duidelijk. Dank voor de tijd dat we even hand in hand mochten gaan.

An

Ze heeft me heel goed geholpen en wist ook welke problemen er waren. Kaat is een heel aangename dame waardoor het gemakkelijk is met haar over alles te praten.

N.

Karen heb ik ervaren als een therapeute in  hart en ziel. Zij is uniek in haar vak. De liefde waarmee zij haar werk praktiseert, het enthousiasme en de kracht die zij daarbij uitstraalt, zijn enorm. Naast de behandeling heeft haar persoonlijkheid er zeker ook toe bijgedragen dat ik er ‘sterker’ van geworden ben.

Ik vond het heel fijn om haar als therapeute te mogen hebben!

Karin

 

Ik heb Kaat leren kennen als een gevoelig persoon met veel ervaring. Tijdens mijn therapie heb ik dankzij Kaat geleerd om weer praktisch te werk te gaan. Kaat is ook rechtuit eerlijk en geeft je als het moet een schop onder je kont (wat ik zeker nodig had), maar ook een goede basis.

Ik ben dankzij Kaat weer gaan genieten van mijn kleine prachtige dochter.
Ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen.
Kaat super bedankt
Angelique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kaat

Kaat

Voor vragen of een kennismaking?

Je kunt bellen naar 06 - 52 64 20 27 of stuur een berichtje naar kaat@kaatmaastricht.nl